Gratis Inspiratiesessies

Soms wil je even proeven aan een methode om te kijken of het bij je past. Je wilt de trainer die jou persoonlijke ontwikkeling belooft aan het werk zien voordat je jouw kostbare tijd gaat geven aan een individuele training of teamtraject. Logisch!
Daarom organiseren wij Gratis Inspiratiesessies! Een uurtje actief aan de slag om zo te bepalen of we bij elkaar passen. Hieronder kun je aangeven welke sessie je interessant lijkt.

‘De vijf frustraties van teamwork’

Eilandjes-cultuur, niet nakomen van afspraken, geen rekening houden met elkaar, focus op targets ongeacht de offers, provisie hunting, 9-5 mentaliteit, altijd maar klagen, supersaaie teamvergaderingen, een ander de schuld geven als iets niet lukt, aannames doen maar niet checken of ze kloppen… herkenbaar?

Wanneer mensen met elkaar moeten samenwerken zijn er vijf frustraties waar je altijd tegenaan loopt. Weet je deze als team te tackelen, ben je gegarandeerd van een optimaal resultaat en ga jij met team sky-high!

Schrijf je in voor deze gratis workshop via ZOOM, gewoon vanuit huis, als onderbreking van de dag of gewoon omdat je heel graag met jouw team de volgende stap wilt maken. Je kunt je met collega’s inschrijven of alleen. 

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je naast een actieve teamopdracht tools aangereikt om direct mee aan de slag te gaan en wordt een tipje van de sluier opgelicht van dé succesformule voor teams. De workshop is volledig ingericht op thuiswerkers!

 Mooi en waardevol hoe zo’n toffe ‘game’ je met je neus op de feiten drukt en je direct inzicht krijgt in je eigen houding & gedrag als ’teamplayer’. Aanrader!

Heerlijke chaos, erg inspirerend. Na afloop kwam ik in de keuken en snapte even niet waarom álle kastjes openstonden. 🙂

 ‘De teamrollen van Belbin.’

Welke organisatie past bij jou? Hou je van een drukke omgeving of juist niet. Ben je een denker of een doener? En hoe zit dat met de mensen om je heen? Zodra je gebruik maakt van onderlinge verschillen en mensen laat doen waar ze goed in zijn op een manier die bij ze past, verandert de dynamiek binnen een team en dat zie je onherroepelijk aan de resultaten.

Wanneer mensen inzicht krijgen in hun eigen (teamrol)gedrag én dat van hun collega’s, staat niets groei, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, nog in de weg. 

Schrijf je in voor deze gratis workshop via ZOOM, gewoon vanuit huis, als frisse start van de dag of gewoon omdat je heel graag met jouw team de volgende stap wilt maken. Je kunt je met collega’s inschrijven of alleen.

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je naast een actieve teamopdracht, tools aangereikt om direct mee aan de slag te gaan en wordt een tipje van de sluier opgelicht van de Belbin methode. De workshop is volledig ingericht op thuiswerkers!

Wat een inspirerend uur en wat een enthousiasme! Goed om je beter te beseffen dat iedereen anders is en je daar bewust rekening mee kunt houden.

Wat een coole game! Ik herkende zó veel bij de teamrol beschrijvingen. Ik ga zeker de uitgebreide teamrol-analyse doen om te kijken of het klopt. Nu wil ik het weten ook! 😉

Share This