Inspiratiesessie 3 februari: ‘De vijf frustraties van teamwork in een notendop.’

Eilandjes-cultuur, niet nakomen van afspraken, geen rekening houden met elkaar, focus op targets ongeacht de offers, provisie hunting, 9-5 mentaliteit, altijd maar klagen, supersaaie teamvergaderingen, een ander de schuld geven als iets niet lukt, aannames doen maar niet checken of ze kloppen… herkenbaar?

Wanneer mensen met elkaar moeten samenwerken zijn er vijf frustraties waar je altijd tegenaan loopt. Weet je deze als team te tackelen, ben je gegarandeerd van een optimaal resultaat en ga jij met team sky-high!

Schrijf je in voor deze gratis workshop via ZOOM, gewoon vanuit huis, als onderbreking van de dag of gewoon omdat je heel graag met jouw team de volgende stap wilt maken. Je kunt je met collega’s inschrijven of alleen. De sessie gaat door vanaf 15 deelnemers.

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je naast een actieve teamopdracht tools aangereikt om direct mee aan de slag te gaan en wordt een tipje van de sluier opgelicht van dé succesformule voor teams. De workshop is volledig ingericht op thuiswerkers!

Wil je exclusief met je eigen team aan de slag met deze succesformule? Stuur me dan even een mail.

De workshop is in het Nederlands en vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur op woensdag 3 februari.

Inspiratiesessie 9 februari: ‘Inleiding in de teamrollen van Belbin.’

Hoe werk jij eigenlijk? Hou je van een drukke omgeving of juist niet. Ben je een denker of een doener? En hoe zit dat met de mensen om je heen? Zodra je gebruik maakt van onderlinge verschillen en mensen laat doen waar ze goed in zijn op een manier die bij ze past, verandert de dynamiek binnen een team en dat zie je onherroepelijk aan de resultaten.

Wanneer mensen inzicht krijgen in hun eigen (teamrol)gedrag én dat van hun collega’s, staat niets groei, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak, nog in de weg. 

Schrijf je in voor deze gratis workshop via ZOOM, gewoon vanuit huis, als frisse start van de dag of gewoon omdat je heel graag met jouw team de volgende stap wilt maken. Je kunt je met collega’s inschrijven of alleen. De sessie gaat door vanaf 15 deelnemers.

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je naast een actieve teamopdracht, tools aangereikt om direct mee aan de slag te gaan en wordt een tipje van de sluier opgelicht van de Belbin methode. De workshop is volledig ingericht op thuiswerkers!

Wil je exclusief met je eigen team aan de slag met deze methode of een individueel (loopbaan)coachingstraject ? Stuur me dan even een mail.

De workshop is in het Nederlands en vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur op dinsdag 9 februari.